Bozita våtfoder till katt i tetra. Spannmålsfritt & Svensk tillverkat 13,50 kr per st eller 10 st för 100:- Väl bland olika smaker


Nu har de anlänt. Fiskarna är i karantän Bokningar kan nu göras och priserna är upplagda. Går även att ställa sig på kö för de som redan är bokade ifall att det blir avhopp. Då går vi efter turordning. Är du lång väga kund så kontakta oss för bokning, det finns syrgas. Alla beställningar ska göras på mail: info@djurhobby.se Ange fullständigt namn, adress, email, mobil och vilken fisk ni vill beställa. Storlekar är inklusive stjärt: 3"=9-10 cm 3,5"= 10-11 cm 4"= 12-13 cm 4,5"= 14-15 cm 5"= 15-16 cm Uppdateringar görs en gång om dagen. Vi svarar till er via mail när bokningen är genomförd.


Nu är vi på väg för att hämta upp fiskarna 😊


Julklappstips! 🎅 Alla hundleksaker tag 3 betala för 2. Billigaste på köpet.


Nyhet! Vi har fått in den här trendiga populära pallen i en ny färg. Visst är den snygg? 😊 Finns i vit sedan tidigare. Perfekt julklapp till den trendsäkra kattägaren 🎅


Idag, den 6/12, hämtas fiskarna upp i Trollhättan. Ny import bokad med Tonys Diskus! Anländer i början av december och sen karantän. Priser är ej klara ännu. Beställningar görs via mail. Uppge fullständigt namn, adress, mail, mobilnummer samt vad för fisk och antal. Storlekar är inklusive stjärt i cm: 3"= 9-10cm 3,5"= 10-11cm 4"= 12-13cm Första och tredje bilden är den nya importen, den andra bilden är diskusar vi har hemma från Tonys Diskus och dessa är klara för leverans.


Nu är Altum flora red hemma och inkoppade 😊 De kom lite tidigare än beräknat.


Nu har första discusarna flyttat till sitt nya hem 😀 Lycka till Johan 😊


Nu finns diskusarna från Tonys Diskus odling i butiken för försäljning. Är du långväga kund så kontakta oss för att boka. Syrgas finns. En färg saknas fortfarande, Altum flora. Den kommer till butiken på lördag kväll.


Passa på! Visningsakvarium Lido 120 i bok 1000:-